Film İzleyerek İngilizce Öğrenmek Mümkün mü? | Eğitim Öğretim Paylaşım Platformu | Eyucu.Com
  • Değerli Arkadaşlar, Sitemizde "cevap anahtarı istemek" için konu açmak aynı konudan çok fazla açıldığı ve bir sonuç getirmediği için yasaklanmıştır. Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Saygılar.

Film İzleyerek İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?

EğitimForumu

Müdür
Yönetici
Şahsi fikrim film izleyerek sınıfdan ingilizce öğrenmek mümkün değil ama ingilizceyi hatırı sayılır bir miktarda ilerletmek mümkün. Dildeki akıcılık ve dinleme anlama yetenekleri bu sayede oldukça gelişiyor. Film izleyerek bunu yapmak işin eğlenceli boyutu. Her zaman öğrencilerime bu yöntemi tavsiye etmişimdir.

Bugünlerde bu alandaki yeni bir sistem mail atarak hizmetlerinden bizi haberdar etti. Deneyip beğenirseniz öğrenvilerinize tavsiye edebilirsiniz.
İşte adresi:

Sakura

Zümre
Size katılıyorum. Henüz mesleğe başlamamış bir öğrenciyim fakat İngilizceyi okulda öğretmenlerim sayesinde öğrenip filmler ve diziler sayesinde daha doğal konuşma kalıplarını öğrenerek ilerlettiğimi düşünüyorum. :) Yalnızca ders kitapları veya soru çözerek fazlasıyla mekanik bir şekilde öğrenildiğine inanıyorum, eğlenceli bir etkinlik katmak hem öğrencilerin ilgisini çekmeye hem de dersleri tekdüzelikten kurtarmaya harika bir çözüm gibi geliyor.